RSS

Welcome

 “Ya Allah, bersihkanlah hati dan fikiranku daripada memikirkan hal-hal yang engkau benci. Masukkanlah perkara-perkara yang positif dalam hati dan fikiranku supaya hidupku tenteram dan damai dalam kesucian-Mu.”

“SHaRiNG iS CaRiNG”

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Blog ini merupakan medan mengalirkan luahan idea, minat, hobi dan nukilan-nukilan yang telah ataupun yang bakal dihasilkan.. blog ini juga akan memuatkan dengan bahan-bahan yang dirasakan menarik dan bermanfaat yang ditemui dari mana-mana sumber untuk kita kongsikan bersama.. semoga ada manfaatnya bagi anda yang melayari blog ini.. dan harapan blogger agar segala ilmu dan informasi yang kita kongsikan ini akan mendapat keberkatan dan keredhaan daripada Ilahi.. InsyaAllah…

 

5 responses to “Welcome

  1. Nisa Narius

    February 9, 2012 at 10:43 pm

    note f4104 da tk de ker??

     
    • suepunyer

      February 10, 2012 at 12:03 am

      sabar ye… skrg saya tgh upgrade blog ni.. x sempat lg nak wat page untuk F4104…

       
  2. Nisa Narius

    February 9, 2012 at 10:52 pm

    plz..nk nota f4104..coz tk smpt amik lg..

     
  3. Nisa Narius

    February 11, 2012 at 1:13 am

    cik sue nnt sye nk note yg ade salinan stdent pnye..coz lecturer guna yg 2 la.:)

     
    • suepunyer

      February 13, 2012 at 10:01 am

      sory ye… nota tu saya dah tak upload kat sini..
      hanya nota yang ada skrg shaja..
      hrp maklum ye..
      awak student mana ye?

       

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s